Menu

zolder tot
Design bureau

Beschrijving

Grafisch ontwerper, Bram Carton (Carton Graphics), uit Veldegem had nood aan een creatieve ruimte. Een oude zolder hebben we mogen omtoveren tot een strak design bureau. De ruimte is ingevuld met heel wat op maat gemaakte kasten voor extra opbergruimte en gaat mooi mee met de vorm van de oude zolder. De zwarte wand aan de trap is bekleed met Shou Shugi Ban zwarthout een geeft een strakke moderne look. Bram kan vanaf nu werken op een (door ons) op maat gemaakte frans eiken bureautafel van 3,1 meter lang.

Naast voorgenoemde zaken, hebben we ook de ruimte geïsoleerd volgens moderne normen, nieuwe velux ramen geplaatst, het oude dakgebinte genivelleerd, gyproc platen geplaatst en schilderklaar gemaakt. Kortom, een totaalproject om trots op te zijn.

Tags: Maatwerk, interieur, bureau, renovatie

Foto's

zolderrenovatie - design bureau regio Brugge

Uw bureau renovatie

Op zoek naar een schrijnwerker voor uw zolder of bureaurenovatie? Wij hebben de nodige expertise in huis om uw project tot een excellent resultaat te brengen. Wij maken zelf uw ingebouwde kasten en bureautafel op maat. Van A tot Z, u kunt rekenen op een kwalitatief resultaat waar u nog vele jaren genot van zult hebben. Met verschillende referenties in de regio Brugge, Kortrijk, Gent en andere plaatsen over gans West-en Oost-Vlaanderen, helpen we graag uw idee vorm te geven.

contact

Andere interieur en totaalprojecten

Totale badkamer renovatie

DETAILS

Shou Sugi Ban TV-Meubel

DETAILS